Starity

Demi Lovato, mi van a táskádban?

2015. november 06. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves barna hajú szépség az Us Weekly riporterének mutatta meg fekete, Saint Laurent márkájú táskája tartalmát. Lássuk, mely kellékek nem hiányozhatnak Demi mindennapjaiból!

hirdetés

Fotó: Michael Pirrocco

Szemhéjfesték

Mindig magamnál hordom a New York Color City Proof 24 órás vízálló szemhéjfestékének fekete vagy ezüst árnyalatát. Könnyedén rajzolhatsz vele vonalat, de akár az ujjaiddal is eldolgozhatod.

Nasi

Imádom a Quest és a Power Crunch szeleteket. Időnként akkor is viszek magammal belőlük, ha elutazok, hiszen az ember sosem tudhatja, mikor lesz egy kis ideje enni.

Asztma spray

Allergiás és asztmás is vagyok, így amikor valami kiváltja az allergiás reakciót (például egy cica vagy kutya), nem igazán tudok lélegezni - ilyenkor pedig jól jön az inhalátor.

Kutikula olaj

Gyakran csináltatom a körmeimet, amik időnként megsérülnek. Ilyenkor kutikula olajjal próbálom megerősíteni őket.

Hidratáló

Van egy új tetoválásom, amit gyakran kell kenegetnem. Imádom az Aquaphor termékeit, egyszerűen mindenre jók!

Mi van még itt?

A fenti termékek elengedhetetlenek Demi Lovato mindennapjaihoz, de magával hordja még iPhone 6-os telefonját és Mercedesének a kulcsát, pénzét pedig egy kék Hermés tárcában tartja. Mint minden amierikainak, úgy neki is vannak pontgyűjtő/kedvezményre jogosító kártyái, ezek közül a leggyakrabban a Whole Foods- és Starbucks-kártyákat használja. Mindezeken túl mindig magánál hordja az útlevelét, a kozmetikai táskáját, és Ray-Ban típusú napszemüvegét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek