Starity

Nádai Anikó megmutatta a kisfiát

2015. november 06. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan korábban nem merte megmutatni a szeme fényét az Éjjel-nappal Budapest sztárja, a rajongók nyomásának végül mégis eleget tett, ők pedig nem győzik dicsérni a csodaszép kisfiút.

hirdetés

Nádai Anikó a Facebookon tette közzé kisfiáról, az augusztus 12-én született Kovács Patrikról az első képeket, rajongói pedig nem győzték megköszönni a bizalmát, amiért végre megmutatta a kék szemű csöppséget. 

Nem titok, hogy a Való Világban megismert barna hajú szépség féltette a babát, és párja is azt kérte tőle, hogy egyelőre tartsák meg maguknak az örömöt. Anikó azonban elérkezettnek látta az időt, és két képet is közzétett a kicsiről.

Be kell vallanom, hogy féltem... Ezért sem mutattam meg sokáig a fiam!
Az évek alatt rengeteg rosszindulatú emberrel találkoztam. A negatív sok esetben sértő kommenteket megtanultam helyén kezelni. De a családom mindig is a gyenge pontom volt. Szerencsére alaptalan volt ez a félelem... Köszönöm a sok kedves gratulációt!

– olvashatóak Anikó sorai a népszerű közösségi oldalon.

 

Tudom sokat kellett várni.... :)Íme a kis csoda, aki szebbé varázsolja a napjainkat! :) <3Fotó: Andras Biro...

Szerző: Nádai Anikó2015. november 5.
 

Be kell vallanom, hogy féltem... Ezért sem mutattam meg sokáig a fiam!Az évek alatt rengeteg rosszindulatú emberrel tal...

Szerző: Nádai Anikó2015. november 6.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek