Starity

A One Direction nem akarja a banda végét

2015. november 07. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction visszatér a szünet után – legalábbis ezt ígérték legújabb interjújuk során, amely keretén belül öt címlappal jelentkeztek.

hirdetés

Fotó: Fabulous

A One Direction öt különleges címlappal jelent meg a Fabulous amerikai magazin címlapján, amit a rajongók felfogozott izgalommal vártak. A fiúk őszintén beszéltek az érzéseikről a lapnak; így szóba került Zayn távozása és a szünet is.

A négy fiú egyhangúan mondta, hogy ez nem a banda vége, de muszáj egy kis szünetet tartaniuk a feszített tempó mellett. Emellett a banda ír tagja, Niall Horan, egy mérföldkőre szánta el magát a testével kapcsolatban:

Mindenképpen tenni fogok valamit, hiszen a részesei voltunk mindannyian és nagyon fognak hiányozni. (...) Meg fogom jelölni magam valamivel, ami emlékeztetni fog engem a barátaimra, így mindig velem lesznek, bármerre megyek.

- nyilatkozta első tetoválásáról.

Fotó: Fabulous

Mivel a fiúk szeretnének a szünet alatt pihenni, így a kíváncsi tekintetek alól is elbújnának. Niallnek erről is megvan a maga véleménye.

Gondolkoztam azon, hogy barnára festem a hajam, így senki nem ismer fel, de őszintén úgy gondolom, ha egyedül vagyok, netán a haverjaimmal otthonról, senki nem fog utánam fordulni.

Liam pedig szokásához híven, sietett megnyugtatni az aggódó rajongókat.

Rengeteg tesztet kiálltunk, nagy nyomás alá helyeztek bennünket, de ez csak erősebbé tette a csapatot. Nincs vége. Igen, szünetre megyünk, csupán azért, mert szükségünk van némi friss levegőre. Turnéztunk öt évig, öt lemezt készítettünk, de vissza fogunk térni. Nem akarjuk a végét a bandának.

Fotó: Fabulous

Louis Tomlison, aki hamarosan édesapa lesz, azt is megosztotta, mi volt a banda legnehezebb pillanata.

Számomra az, amikor Zayn eldöntötte, hogy kilép. Mind tudtuk, hogy eljön ez a nap, sok jelet mutatott rá, főleg külföldi állomásoknál, de mégis nagyon szomorúvá tett.

Fotó: Fabulous

Harry Styles nem ragaszkodott ennyire Malik jelenlétéhez.

Pozitívnak tartom azt, hogy a lépése közelebb hozott minket egymáshoz. Megálltunk egy pillanatra, és rákényszerültünk arra, hogy visszatekintsünk a múltra, hogy mink volt, és rádöbbentünk, hogy ezt meg akarjuk tartani. Motiváltabbak lettünk arra, hogy életünk legjobb lemezét készítsük el. Rengeteg dolgon átmegy egy banda, amit nem ért senki más, csak a szereplők a színfalak mögött, de mégis, a végeredmény az, hogy elmondhatjuk, közelebb kerültünk egymáshoz.

– fejtette ki véleményét Styles.

Fotó: Fabulous

Mi történik vajon akkor, amikor kilépnek a hírnév csillogásából? Liam Payne élvezi a csendet otthonában, távol Londontól, Harry Styles edz és meditál, Niall pedig a barátaival lóg és golfozik.

A Made In The A.M. november 13-án jelenik meg globálisan, és ez lesz a One Direction utolsó lemeze a bizonytalan ideig tartó szünet előtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek