Starity

Amy Lee feldolgozta a U2 slágerét

2015. november 11. 15:03   |   Szerző: Fannycska999

Az Evanescence énekesnője ismét egy feldolgozással jelentkezett: ezúttal a U2 híres dalát hallhatjuk tőle.

hirdetés

Amy Lee a jövő héten ismét turnézni indul az Evanescence-szel – már zajlanak a próbák a küszöbön álló koncertekre –, de az együttes frontasszonyának még így is van ideje, hogy szóló projektjeivel foglalkozzon.

Az elmúlt hónapokban Amy leginkább feldolgozásokkal jelentkezett, amelyeket saját Youtube-csatornájára tölt fel. Először a Portishead It's A  Fire című dalát hallhattuk tőle pár hete, a második feldolgozás pedig tegnap este került fel a világhálóra, ez pedig nem más, mint a U2 híres slágere, a With Or Without You. 

Néha zenében álmodok. A U2 halhatatlan dala járt a fejemben, amikor egyik reggel felébredtem. Az álom és ébrenlét küszöbén voltam, nem láttam semmit, csak a sötétséget, ott volt ez a dal, és maguk alá temettek az érzéseim. Ahogy magamhoz tértem, az járt a fejemben, hogy Ne engedd el, ne felejts el! Úgyhogy amint talpon voltam, felvettem a dalt. Idén láttam élőben a U2-t, és ez nagyon inspiráló élmény volt számomra, kedvet kaptam ahhoz, hogy ismét színpadra álljak. Ez a kedvenc dalom tőlük. A szerelem ritkán egyszerű, legtöbbször mintha kibelezné az embert. Azt hiszem ezért is kísért engem ez a dal még az álmaimban is.

 – magyarázta Amy a Facebookon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek