Starity

A csúfolódások céltáblája volt az iskolában Király Viktor

2015. november 11. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes az Egyesült Államokban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ám saját bevallása szerint nem volt mindig ilyen könnyű számára, hogy elfogadtassa magát.

hirdetés
A csúfolódások céltáblája volt az iskolában Király Viktor
Fotó: NBC

Mint korábban beszámoltunk róla, Király Viktor és szinté híres testvérei, Linda és Ben az Egyesült Államokban születtek, és ott is nőttek fel. A család az édesanya betegsége miatt költözött haza Magyarországra, ám Viktor elmondása szerint korántsem volt könnyű gyereknek és tinédzsernek lenni a tengerentúlon. 

Amerikai, fiatalokról szóló filmekben sokszor lehet látni, hogy vannak a menők és a lúzerek, az előbbiek pedig rendszeresen bántják az utóbbiakat. Tényleg ilyen klikkesedés folyik egy amerikai középiskolában, és ha kilógsz a sorból, nagyon gyorsan megítélnek. Mi is így jártunk a testvéremmel, finoman szólva sem tartoztunk a menők közé

– elevenítette fel Viktor gyerekkori emlékeit a Blikknek, és azt is elárulta, mi volt a baja a többi fiatalnak vele: túl vékonynak találták, ezért pedig olykor a verést is el kellett szenvednie. 

Az énekes szerencsére ma már derűsen tekint e múltbéli eseményekre, és nincs benne harag azok iránt, akik piszkálták annak idején. Annál is inkább, hiszen a közelmúltban esett túl élete első New York-i fellépésén, ahol az a bizonyos lánycsapat is megjelent, melynek tagjai előszeretettel tették nevetség tárgyává.

Engem már egyáltalán nem bánt ez az egész, sőt viccesnek találom. Legfőképpen azért, ami nemrég, az első New York-i koncertemen történt. Az a bizonyos menő csajcsapat, akik anno oly sokat csúfoltak és beszóltak a középiskolában nekem és a testvéremnek, ott tomboltak az első sorban. Bevallom, egy kicsit jól is esett, főleg, amikor jöttek volna oda beszélgetni, mi pedig Bennel megtehettük, hogy csak odaintünk nekik, de végül a többi vendéggel kezdtünk el foglalkozni.

Viktor szintén a fent említett lapnak árulta el, hogy 16 éves volt, amikor családjával összeszedték a sátorfájukat, és Budapest felé vették az irányt. Ennek oka az volt, hogy kiderült: édesanyjánál daganatot diagnosztizáltak, kérése pedig az volt, hogy a betegséggel szülőhazájában szeretne megbirkózni.

Előtte annyit tudtam a magyarságról, hogy a szüleim szoktak magyarul veszekedni. Meg annyit, hogy mindenki azt kérdezte: éhes vagyok-e, utalva arra, hogy az angol éhes, azaz hungry és a Magyarország, vagyis a Hungary szó között mindössze egy betű a különbség. Aztán jött a hír, hogy költözünk, igaz, először csak egy évről volt szó

– emlékezett Viktor az embert próbáló időszakra, és arról is szót ejtett, hogy édesanyja mindvégig hitt a gyógyulásában, pozitívan tekintett a világra, véleménye szerint pedig ennek köszönheti felépülését, akárcsak ikertestvére, Ben, aki néhány évvel később ugyancsak megküzdött az alattomos kórral.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek