Starity

Színésznőnek áll Adele

2015. november 12. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adele rajongói többszörösen is örülhetnek, hiszen úgy tűnik, hogy a 27 éves énekesnő nemcsak a slágerlistákat hódítja meg, hanem arra is készen áll, hogy betörjön a filmiparba.

hirdetés
Színésznőnek áll Adele
Fotó: Vogue

Legfrissebb értesüléseink szerint ugyanis szerepet kapott a legújabb kisfilmjét rendező Xavier Dolan legújabb alkotásában, a The Death And Life Of John F. Donovan című drámafilmben, ám azt egyelőre nem árulta el, milyen szerepben csillogtatja meg színésznői képességeit.

Biztos vagyok benne, hogy iszonyú lámpalázam lesz, de igazán nagyon szeretnék színészkedni

– árulta el legutóbbi interjújában Adele.

Nem titok, hogy az énekesnő és a rendező jó barátságot ápolnak, és egyárant lelkes rajongói a másik munkásságának. Xavier legújabb filmje egyébként egy amerikai színészről szól, aki egy 11 éves gyerekszínésszel levelezik. Amikor azonban nyilvánosságra kerülnek az egymásnak küldött üzeneteik, súlyos vádakkal kell szembenézniük, arról nem is beszélve, hogy a karrierjük is veszélybe kerül...

Ez a film egy olyan férfiról szól, aki próbál az álmainak élni, legalább egyszer az életében, még akkor is, amikor azt mondják neki, nem fog menni. Ugyanakkor egy gyerekről is szól, aki arról álmodik, milyen lehet annak a színésznek az élete, észre sem véve, hogy az sem fenékig tejfel. Én voltam az a gyerek, imádtam levelet írni a színészeknek. A történet egyaránt reflektál a srácra, aki voltam, és a gyerekkori bálványaimra is. Néhányan közülük már elhunytak, mások csak eltűntek nyomtalanul, mert valószínűleg nem tartoztak oda

– nyilatkozta a rendező az alkotás kapcsán.

A The Death And Life Of John F. Donovan forgatása egyébként még nem kezdődött meg, ám annyit már most megtudtunk, hogy a főbb szereplők bőrébe Kit HaringtonJessica Chastain, Susan Sarandon és Kathy Bates bújik majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek