Starity

Tíz kilót hízott VV Aurelio

2015. november 12. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokaknak feltűnt, hogy a Való Világ sztárja már közel sem olyan szálkás termetű, mint amikor megismertük, ennek okáról pedig maga az érintett rántotta le a leplet.

hirdetés

Ugyan nem olyan drámai a változás, ám mégis tagadhatatlan, hogy jó néhány pluszkiló felszaladt a Való Világ üdvöskéjére, aki bevallotta: újdonsült párja áll a hízás hátterében. Aurelio egyébként három hónapja alkot egy párt újdonsült szerelmével, aki állítása szerint remekül főz.

Három hónapja vagyunk együtt, és elkényeztet. Otthon vagyok vele, jókat főz. Kár tagadni, tíz kiló feljött rám, de takargatom. Néha elmegyek edzeni, de nincs motivációm, mert amikor egyedülálló az ember, akkor akar mindenkinek tetszeni

– idézi a 24 éves valóságshow-sztár szavait a Blikk. Aurelio azt is elárulta továbbá, hogy úgy véli: párja azért kényezteti így el, mert nem szeretné, ha más is szemet vetne rá.

Szerintem azt akarja, hogy az ajtón se férjek ki, hogy ne tetsszek senkinek. Működik a kapcsolatunk, már édesapámnak is bemutattam. Örül, hogy végre egy rendes lány van mellettem.

Fotó: Facebook / VV Aurelio

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek