Starity

Justin Bieber elvonulna a világ elől

2015. november 13. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves énekes arról számolt be, hogy szívesen élne valahol messze, szomszédok nélkül.

hirdetés
Justin Bieber elvonulna a világ elől

Justin Bieber a fiatal felnőttek többségéhez hasonlóan szabadságra vágyik; arra, hogy ne kelljen magyarázkodnia a tetteiért, és önfeledten bulizhasson. Az Us Weeklynek ugyanis arról mesélt, hogy szívesen összeszedné a sátorfáját, és elköltözne valahova messzire, ahol nem lennének szomszédai, akik a túl hangos zene, és a randalírozás miatt panaszkodnának. Az énekes jelenleg Los Angelesben keresgél új otthont magának.

Nem szeretnék szomszédokat. Hangos vagyok. Nagyon hangos. Nagyon-nagyon-nagyon hangosan zenélek, ráadásul minden éjjel, és olykor a dobok mögé is szívesen ülök. Ettől sokan a falra másznak, azt hiszem. Egyszerűen nem lehetnek szomszédaim, mert nem szeretnék senkinek az agyára menni

– vallotta nevetve a 21 éves sztár.

Justin egyébként jogosan tart a szomszédok haragjától, hiszen a múltban számtalan alkalommal meggyűlt velük a baja. 2013 májusában például az NFL sztárjával, Keyshawn Johnsonnal került összetűzésbe, amikor túl gyorsan száguldozott a celebek lakta Calabasasban, a sportoló pedig joggal féltette a féktelen énekestől akkor hároméves kislányát. Tavaly januárban pedig egy másik szomszédja jelentette fel, mert állítólag Justin megdobálta a házát tojással, és megközelítőleg 200 000 dolláros (~ 55 millió forint) kárt okozott ezzel.

Minden, amire ebben a fiatal életkorban vágyok az az, hogy jól érezzem magam és olyan hangosan zenélhessek, ahogy akarok

– magyarázta Justin.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek