Starity

Megérkezett a Leander Kills bemutatkozó dala

2015. november 15. 14:02   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a Leander Rising frontemberének legújabb szerzeménye, mely a zenekar utódjául szolgáló Leander Killsnek az előadásában hallható.

hirdetés

Szeptemberben sokkolta rajongóit a Leander Rising a közleménnyel, miszerint öt év és két album után a csapatnak nincs jövője, így mindenki külön utakon folytatja tovább a zenélést. Köteles Leander nem csüggedt sokáig, így nemrégiben megtudtuk, hogy ezentúl szólóban fog tevékenykedni, valamint már arra is fény derült, hogy új projektje a Leander Kills elnevezést kapta.

Ezzel egyidőben az is nyilvánosságra került, hogy öt dal már teljesen készen áll a felvételre, valamint azt is megtudtuk, hogy első szerzeménye, a Szerelmetlen dal címet kapta, és hamarosan a rajongók is fültanúi lehetnek.

Érdekesség, hogy a dal Leander saját stúdiójában, a Leander Productionsben került rögzítésre, amelyen három zenésztársa is közreműködött: Czifra Miklós szólózott, Hámori Dávid felelt a dobokért, Somogyvári Dániel pedig az elektronikát szolgáltatta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek