Starity

Király Viktor hazai karrierje miatt esett ki a Voice-ból?

2015. november 16. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Viktor ugyan kiesett az amerikai Voice-ból, ám ennek ellenére sem csügged, hiszen telefonja folyamatosan csörög, és jobbnál jobb lehetőségekkel bombázzák.

hirdetés
Király Viktor hazai karrierje miatt esett ki a Voice-ból?
Fotó: NBC

Múlt hét szerdán ért véget Király Viktor számára a Voice, ám nyoma sincs szomorúságnak az énekesen, hiszen mint mondja: a célját sikerült elérnie, ugyanis megismerték a nevét a tengerentúlon. Viktor méltán örülhet, hiszen a hírnév mellett az első ajánlatokat is meghozta számára a népszerű tehetségkutató, ugyanis elmondása szerint nemrégiben a Grammy-díjas Eric Benet a közös munka reményében hívta meghallgatásra.

Az énekes úgy érzi, a Voice hatására megnyíltak előtte a kapuk, ám jelenleg is két lábbal áll a földön, és továbbra is kikéri szülei véleményét a hogyan továbbról, ami nem is csoda annak fényében, hogy édesapja, Király Tamás lemezkiadót vezetett korábban. Természetesen a család többi tagjához hasonlóan Tamás is nagyon büszke a fiára, és a Borsnak adott interjújában arról is szót ejtett, hogy véleménye szerint miért ért véget idejekorán a verseny Viktor számára.

Nyomon követtük az amerikai sajtót, csak jókat írtak róla. Egy ilyen tévéshow-ban az előrejutáshoz viszont rengeteg minden kell. Szerintem túl sokszor emlegették Viktorral kapcsolatban, hogy magyar popénekes és popsztár. Mindenki szereti az elesetteket felkarolni, a fiam pedig nem az. Az amerikai álom nem arról szól, hogy jön egy popsztár szerencsét próbálni

– nyilatkozta Király Tamás, aki arról is szót ejtett, hogy fia a közeljövőben ideje nagy részét az Egyesült Államokban tölti majd, ahol immár rendre felismerik az utcán, és egy autogram vagy közös kép reményében le is szólítják őt.

Állandóan csörög Viktor telefonja, interjúkra hívják, stúdiómeghallgatásokra, zenészek és kiadók érdeklődnek. Adam Levine is jelezte már, hogy dolgozna vele, hamarosan pedig Eric Benethez megy. Ez speciális helyzet, időben megtervezzük a lépéseket. A magyar rajongóknak azonban nem kell aggódniuk, nem veszítik őt el, számíthatnak rá. Csak míg mások itthonról mennek Amerikába fellépni, ő onnan jön majd Magyarországra

– folytatta az énekes édesapja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek