Starity

Megérkezett a Divergent folytatásának első előzetese

2015. november 16. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövő márciusban kerül a mozivásznakra A beavatott folytatása, mely A hűséges címet viseli.

hirdetés
Megérkezett a Divergent folytatásának első előzetese
Fotó: Lionsgate

Hatamas sikernek örvendett a Veronica Roth könyvsorozatán alapuló, tavaly tavasszal bemutatott filmadaptáció, A beavatott; a készítők pedig már könyvelhetik is az újabb sikereket, hiszen az új előzetest látva minden bizonnyal milliókat csalnak a mozikba a folytatással is.

A hűséges címre keresztelt folytatásban Tris és Four elhagyják Chicagót, és egy sokkal veszélyesebb világba indulnak kalandra, ahol már tért hódított a páratlan fejlettségű technológia, és kitör a háború. Főhőseinknek pedig nem kisebb feladat jutott, mint legjobb tudomásuk szerint megmenteni az emberiség jövőjét.

Az izgalmakban bővelkedő sci-fi a Lionsgate gondozásában készül, és előreláthatóan 2016. március 18-án kerül az amerikai mozikba. A filmet Robert Schwentke rendezte Veronica Roth regénye és Noah Oppenheim forgatókönyve nyomán; a főbb szerepekben pedig továbbra is Shailene Woodley-t, Theo Jamest,  Ansel ElgortotNaomi WattsotOctavia SpencertJeff Danielst, Zoë Kravitzot és Miles Tellert láthatjuk.

 
"The Divergent Series: Allegiant" World Premiere Trailer

It's here! Watch the first trailer for "Allegiant" — the latest film in the Divergent Series starring Shailene Woodley, Theo James, Miles Teller, Ansel Elgort, and Zoë Kravitz!

Szerző: BuzzFeed Entertainment, 2015. november 13.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek