Starity

Elvált Michelle Branch

2015. november 17. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Körülbelül egy évvel ezelőtt adta be a válópert az énekesnő basszusgitáros férje, Teddy Landau ellen. A házasságot hivatalosan a napokban bontották fel.

hirdetés

Végre fellélegezhet Michelle Branch, ugyanis hivatalosan is véget ért a házassága Teddy Landau-val, akivel tizenegy évig alkotott egy párt. Az énekesnő tavaly nyújtotta be a válópert kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva, ám a bíróság csak most bontotta fel a frigyet, és hozott döntést a közös gyermekkel és a vagyonnal kapcsolatban.

A fentiek értelmében a szülők közösen viselik lányuk, a tízéves Owen Isabelle feletti felügyeleti jogot (ennek értelmében a kislány egyik héten egyik, másik héten másik szülőjével él); a vagyont illetően pedig úgy egyeztek meg, hogy közös zenei projektjük mindennemű bevételi forrása (demók, felvételek, jogdíjak) az énekesnőt illetik, míg a birtokukban álló gépjárművek (Mustang, GMC teherautó) a férj birtokában maradnak.

Teddy egyébként Michelle zenekarában basszusgitározott, amikor egymásba szerettek a 2000-es évek elején. A pár 2004 májusában, Mexikóban mondta ki a boldogító igent, lányuk pedig a következő év májusában jött a világra. A válási procedúra megkezdése óta Michelle újabb basszusgitáros mellett vigasztalódik, ugyanis a Dead Sara zenésze, Chris Null mellett talált rá a boldogságra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek