Starity

Vígjátékban kapott főszerepet Lucy Hale

2015. november 17. 20:08   |   Szerző: lucymharding

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olivia Milch rendező új vígjátékában, a Dude-ban kapott főszerepet a Pretty Little Liars Aria Montgomeryje.

hirdetés
Vígjátékban kapott főszerepet Lucy Hale
Fotó: Joseph Llanes

Maga a történet négy barátnőt állít a középpontjába, akik a gimnáziumi végzős év nehézségeivel kénytelenek szembenézni, így többek között megtapasztalják, milyen elveszíteni valakit, és milyen nagy hatása van az időnek a sebek gyógyulásában. Az egész film furcsa keveréke a gyásznak és a fiatalok nosztalgikus élményeinek, akik a tőlük telhető módon igyekszenek megbirkózni a veszteségekkel és továbblépni.

Lucy egy Lily nevű rendkívül magabiztos és ambíciózus karaktert alakít, aki amellett, hogy irányításmániás és hangulatember, a csapat lelke is egyben. Olyasvalaki, akinek mindennél tobbet jelentenek a barátok – bár ez utóbbival nem okoz meglepetést a Pretty Little Liars rajongóinak.

Arról egyelőre nincs információ, kik kaptak még szerepet mellette, ám annyi biztos, hogy novemberben kezdődnek meg a forgatások Los Angelesben, maga a film pedig 2016-ban kerül majd a mozikba.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek