Starity

David Beckham az év legdögösebb férfija

2015. november 18. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az exfocistát a People magazin tüntette ki nemrégiben a megtisztelő címmel.

hirdetés

A People magazin minden évben megválasztja az adott év legdögösebb férfi sztárját, a választás pedig idén David Beckhamre esett, akit nagyon meglepett a döntés, ugyanakkor szerfölött örül a megtisztelő címnek.

Mi pedig abszolút egyetértünk, hiszen attól függetlenül, hogy a sporttól visszavonult, David továbbra is megtartotta remek formáját, számtalan jótékony ügyet támogat, és több ízben is bizonyította, hogy példaértékű családapa. Mi több kellhet ahhoz, hogy valaki a világ legdögösebbje legyen?

Fotó: People Magazine

Természetesen a fent említett magazin hatalmas felhajtást csapott David körül, aki rögtön az aktuális szám címlapjára is került. A People riporterének megkeresésére pedig a négygyermekes családapa elárulta, milyen érzés volt számára, amikor meglátta az újságárusoknál az arcképét az öles szalagcímmel, miszerint idén ő a világ legszexisebb pasija.

Körülbelül egy órával ezelőtt láttam meg először. Ez a karrierem legszebb pillanata

– vallotta örömittasan a 40 éves sztár.

Nyilván köszönettel tartozom a szüleimnek, akiknek az életet köszönhetem; valamint szeretnék köszönetet mondani a fodrászomnak és a stylistomnak is. Sosem éreztem magam vonzó, szexi férfinak egyébként. Úgy értem, szívesen hordok elegáns ruhákat és öltönyöket; igyekszem gondot fordítani a megjelenésemre, de sosem gondoltam magamra ilyen kontextusban

– folytatta szerényen David.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek