Starity

A rockvilág krémjével dolgozik szólóalbumán Andy Biersack

2015. november 19. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Black Veil Brides frontembere semmit nem bíz a véletlenre, így első önálló korongján napjaink legnépszerűbb zenészei működnek közre.

hirdetés

Andy Biersack teljes erőbedobással dolgozik első szólóalbumán, melyet tűkön ülve várnak rajongói, ám hiába: az énekes egyelőre nem jelentette be, mikor kerül az üzletek polcaira a lemez. Annyit azonban megosztott, hogy nem pihen, minden szabadidejét a korongra összpontosítja, melyen a rockvilág krémjével, és a legsikeresebb producerek egyikével, John Feldmann-nal működik közre.

A 24 éves énekes nap mint nap posztol a közösségi oldalain a munkafolyamatról, így megtudhattuk, hogy Patrick Stump, Gerard Way, Ashton Irwin és Rian Dawson után Mikey Way is csatlakozott a stúdiózó csapathoz.

Arról egyelőre nincs információ, hogy pontosan a munka mely részén csatlakoztak a zenészek Andyhez, ám joggal gyanítjuk, hogy néhány kollaboráció is helyet kap majd a korongon, melynek első kislemezével tavaly májusban ismerkedhettünk meg a They Don't Need To Understand képében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek