Starity

Tóth Andi készen áll a házasságra

2015. november 20. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor legutóbbi szériájának 16 éves győztese nemcsak a karrierjéről, hanem a magánéletéről is mer nagyot álmodni.

hirdetés

Tóth Andi ugyan még csak 16 éves, ám kora ellenére is komoly gondolkodású, határozott és céltudatos – valószínűleg ennek is köszönheti sikereit. Az énekesnő immár kilenc hónapja alkot egy párt a tehetségkutató keretein belül megismert szerelmével, Földesi Petivel, kapcsolatuk pedig olyan komoly, hogy a fiú jelképesen ugyan, de megkérte Andi kezét.

Emlékszem, a kapcsolatunkban eddig a hetedik hónap elég rázós volt, akkoriban sokat veszekedtünk. Azóta feloldódott a feszültség, és immáron a kilencedik együtt töltött hónapot ünnepeljük. Ennek kapcsán kaptam is egy gitárhúrból készült gyűrűt Petitől, ami amolyan előpróba volt számára egy jövőbeli eljegyzéshez. Azt akarta kideríteni, hogy igent mondanék-e

– nyilatkozta Andi a Borsnak, és azt is elárulta, hogy fiatalon szeretne feleség és édesanya lenni, akárcsak anyukája, aki 23 éves volt az ő világrajövetelekor.

Nagy a szerelem a fiatalok között (Fotó: Facebook / Tóth Andi hivatalos oldala)

Anyukám 23 éves volt, mikor én megszülettem, én is ilyen korban szeretnék majd férjhez menni és családot alapítani. De addig még rengeteg teendőm van: magántanulóként be kell fejeznem a gimit, hamarosan megjelenik az új dalom, és egy lemezt is tervezek. Ha pedig Peti egyszer tényleg megkéri a kezem, akkor szeretnék igazi habos-babos ruhában az oltár elé állni és véresen komolyan kimondani az igent

– vallotta az énekesnő a fent említett lapnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek