Starity

Új kisfilmmel készül Tarja

2015. november 23. 16:04   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövőre jelenik meg a finn énekesnő legújabb albuma, amelyről nemrégiben már egy dalt is bemutatott – ezúttal azonban egy kisfilmmel készül.

hirdetés

2016-ban kerül az üzletek polcaira a Nightwish élén megismert Tarja Turunen legújabb szólóalbuma, amelyről nemrégiben megismerhettük a No Bitter End című szerzeményét, valamint a már jól megszokott módon egy újabb feldolgozással is bővítette dallistáját a Goldfinger című dal képében.

Az énekesnő jelenleg a 2013-ban debütált Colours In The Dark című lemezével járja a világot – turnéja december végén ér véget. Érdekesség a koncertekkel kapcsolatban, hogy Tarja azzal kedveskedik rajongótáborának, hogy minden koncert alkalmával elénekli a Nightwish-beli időszakában felvett Slaying The Dreamer című szerzeményt, melyet minden alkalommal örömmel fogad a közönsége.

Az énekesnő nemrégiben egy kép kíséretében jelentette be az Instagramon keresztül, miszerint hamarosan újabb kisfilmmel örvendezteti meg rajongóit, azt azonban nem árulta el, hogy a No Bitter Endhez, vagy esetleg egy másik dalhoz forognak e a kamerák.

Készül a sminkem a heavy/rock hangzású, hamarosan a boltokba kerülő albumom új videójához. A forgatásá néhány percen belül a kezdetét veszi

– olvashatóak az énekesnő sorai az alább látható kép kíséretében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek