Starity

50 Cent exével randizik Jason Derülo

2015. november 23. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, nem sokáig sírt Jordin Sparks után Jason Derülo, ugyanis 50 Cent volt barátnője mellett talált rá a boldogságra.

hirdetés

Fotó: Instagram / Jason Derülo

Jason Derülo pénteken osztotta meg a fent látható képet magáról és Daphne Joyról, akivel néhány hete alkot egy párt. Ugyan a kapcsolat még nagyon friss, ám a közös barátok elmondása szerint a szerelmesek jól érzik magukat egymás társaságában, melyet az énekes azóta eltávolításra került Instagram-fiókja is megerősített.

Nagyon kedvelik egymást, és szívesen töltik együtt a szabadidejüket. A kapcsolatuk gondtalan, és jól alakulnak a dolgaik

– nyilatkozta egy, a párhoz közel álló barát az E! Newsnak.

Jason egyébként még az év elején szakított barátnőjével, Jordin Sparksszal, akivel körülbelül három évig alkotott egy párt. Csalódottságában hosszú ideig nem is randevúzott senkivel, így aligha meglepő, hogy barátai drukkolnak neki, hogy ezúttal végleg rátaláljon a boldogság.

A modellként dolgozó Daphne ezzel szemben már egy hároméves kisfiú, Sire Jackson édesanyja, aki 50 Centtel való kapcsolatának gyümölcse, így Jason nemcsak egy gyönyörű barátnővel, hanem egy édes mostohafiúval is gazdagodott új kapcsolata által.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek