Starity

TVD: Ilyen lesz a karácsonyi epizód

2015. november 23. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ding-dong! Mystic Fallsban már hallani a karácsonyi csengettyűket, ám kedvenc természetfölötti teremtményeink az év legszebb időszakában sem unatkoznak. Sőt!

hirdetés
TVD: Ilyen lesz a karácsonyi epizód
Fotó: The CW

December 10-én tűzi műsorára a The CW a Vámpírnaplók karácsonyi különkiadását, melynek keretein belül Mystic Fallsban is beköszönt a tél és vele együtt az ünnep, ám egy természetfölötti lények lakta városban még ez a boldog időszak sem zajlik eseménytelenül, ugyanis kedvenc szereplőinknek újabb válságokkal és izgalmakkal kell szembenéznie. És hogy mire számíthatunk? Lássuk! (VIGYÁZAT SPOILERVESZÉLY!)

Mint említettük, különleges karácsonyi epizóddal jelentkezik a sorozat, mely a Cold As Ice címet kapta, képkockáin pedig egy karácsonyi képeslap elevenedik meg, hiszen végre ismét olyannak láthatjuk Mystic Falls, amilyennek már régen: mindent porcukorszerű hóréteg borít, az ajtókra kikerülnek a karácsonyi koszorúk, és minden ünnepi hangulatú díszbe öltözik. 

Fotó: The CW

Ami a karaktereket illeti, Stefan és Damon Julian nyomába erednek, közben pedig igyekszenek helyrehozni a kapcsolatukat, eközben Nora Bonnie-nak segít a karácsonyi vásár előkészítésében, Alaricot pedig az foglalkoztatja, hogyan birkózik meg Caroline azzal, hogy az ő gyermekeit hordja a szíve alatt.

További érdekesség, hogy Caroline és Stefan kapcsolatának idővel befellegzik, és mit ad Isten, a szőkeség Alaric mellett lel rá a boldogságra. Kapcsolatuk pedig olyan komolynak ígérkezik majd, hogy a lánykérésre is sor kerül. (Ez csak a sorozat előrehaladtával kerül terítékre, a karácsonyi epizódban még csupán barátok lesznek.)

Fotó: The CW

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek