Starity

Születésnapján szakított Tygával Kylie Jenner

2015. november 23. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Huszonhatodik születésnapját már egyedülállóként ünnepelte a rapper, ugyanis Kylie nem sokkal előtte adta ki az útját.

hirdetés

Kylie Jenner nem sokkal születésnapja előtt adta ki Tyga útját, akit teljesen letaglózott a lány döntése, hiszen ő maga már készen állt arra, hogy összekösse az életét a valóságshow-sztárral. Az E! News értesülései szerint Kylie már Ausztráliába való utazása, november 16-a előtt szakított a rapperrel – ezzel elrontva a férfi születésnapját.

A TMZ értesülései szerint Tyga saját magának köszönheti a szakítást, ezzel szemben az E! Online úgy értesült, hogy csupán szünetet tart kapcsolatában a sztárpár, melyről így nyilatkozott egy, a párhoz közel álló barát:

Jelenleg szünetet tartanak. Még alig egy hete volt szó köztük a házasságról, az elmúlt napokban azonban minden összekuszálódott körülöttük. Kylie időt kért, szeretne kicsit saját magával foglalkozni, Tyga azonban nem adja fel, számára Kylie az Igazi.

Az előzmények fényében nem csoda, hogy megindultak a találgatások azt illetően, hogy mi vezetett a szakításhoz, és néhányan tudni vélték, hogy egy esetleges harmadik áll a háttérben, méghozzá Will és Jada Smith fiának, Jadennek a személyében, akiről köztudott, hogy gyerekkora óta jó barátságot ápol a fiatalabbik Jenner-lánnyal, akivel korábban állítólag egy párt is alkottak.

Kylie és Jaden a múltkor késő estig kimaradtak, Tyga pedig gyanakodni kezdett a kapcsolatukat illetően. Úgy gondolta, van köztük valami. Ez volt az egyik oka a szakításuknak

– nyilatkozta egy barát, melyre azonban egy másik ismerős hamar rácáfolt, és kijelentette, Kylie és Jaden barátok csupán.

Kylie nagyon jó barátságot ápol Jadennel, hiszen együtt nőttek fel, de semmi romantikus nem történt közöttük, mióta Kylie Tygával alkot egy párt. Jaden mindig szeretni fogja Kylie-t, ahogy Kylie is őt, ami nem csoda, hiszen egymás első szerelmei voltak. 

Egy másik barát szerint azonban Jaden Smithnek semmi köze ahhoz, hogy Kylie és Tyga kapcsolata zátonyra futott, véleménye szerint sokkal inkább az áll a háttérben, hogy nem ugyanarra vágynak. Tyga szeretne lehorgonyozni Kylie mellett, ő azonban még nem áll készen egy ilyen szintű elköteleződésre.

Tyga készen áll arra, hogy megállapodjon, Kylie azonban nem. Szeretne egy kis időt egyedül tölteni. Saját magára akar koncentrálni. Tyga készen áll a házasságra, Kylie azonban úgy érzi, neki még szüksége van arra, hogy bulizzon, hogy élvezze az életet. Sok fiú barátja van, de egyelőre egyikükkel sincs komolyabb kapcsolata, és Tygát sem csalta meg soha. A későbbiekben bármi lehet még köztük, de Kylie jelenleg önmagával szeretne foglalkozni

– nyilatkozta egy barát.

Mindezek ellenére úgy tűnik, mégsincs vége a kapcsolatnak, ugyanis a 18 éves barna hajú szépség egy közös képet tett ki az Instagramra, melyen egy kanapén fekve pihennek, a felvételen pedig a Mindenkinek szüksége van egy kis pihenésre-felirat olvasható.

Hogy a szakítás valódi-e vagy csak egy ügyes reklámfogás, egyelőre nem tudni, ám abban már most biztosak vagyunk, hogy ennek itt még nincs vége.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek