Starity

Mesébe illő volt Sofía Vergara esküvője – képek, videók

2015. november 23. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap este mondta ki a boldogító igent Sofía Vergara és Joe Manganiello Floridában.

hirdetés

Hosszú tervezgetés és várakozás után tegnap végre eljött Sofía Vergara és Joe Manganiello nagy napja, ugyanis egy bensőséges szertartás keretein belül a Palm Beach-i The Breakers hotelben esküdtek örök hűséget egymásnak mintegy négyszáz fős vendégseregük szeme láttára.

Az ara egy Zuhair Murad tervezte álomszép ruhakölteményben állt oltár elé, a vőlegény John Varvatos kollekciójából választott magának öltönyt, ujjukra pedig egy-egy Lorraine Schwartz tervezte gyűrű került.

Az esküvő utáni fogadásnak és partynak a szálloda bálterme adott otthont, ahol meseszép kristálycsillárok szolgáltatták a fényt, a mennyezetről pedig gyönyörő fukszia virágok hullottak alá. A díszítésnél fehér és vörös rózsákat, valamint gyertyákat használtak, ezáltal romantikussá téve a helyszínt és a hangulatot.

Az ifjú pár Frank Sinatra 1964-es slágerére, a The Way You Look Tonight című dalra lejtette el első táncát, ám a későbbiekben felcsendültek Michael Jackson és Shakira slágerei is. Különleges sztárvendégként pedig a pár barátja, Pitbull lépett fel – többek között.

A menyegzőre a legközelebbi családtagok és rokonok mellett olyan sztárok kaptak meghívást, mint Channing Tatum, Arnold Schwarzenegger, Reese Witherspoon, Sarah Hyland, Ed O'Neill, Ty Burell, Julie Bowen, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Ariel Winter, Anna Paquin és Stephen Moyer.

Érdekesség, hogy az esküvő előtti próbavacsorán (szombaton) a vőlegény egy rögtönzött tószt után szerenádot adott arájának, melynek keretein belül a Guns N' Roses 1988-as slágere, a Sweet Child O' Mine hangzott fel – legnagyobb örömünkre pedig videó is készült az előadásról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek