Starity

Mi történt veled, Chris Hemsworth?

2015. november 24. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kócos szakáll és haj, kilátszó bordák, beesett arc – ezek az első benyomásaink Chris Hemsworth legújabb képének láttán.

hirdetés

Szerencsére szó sincs arról, hogy Chris Hemsworth elfelejtett volna figyelmet szentelni a külsejének, sőt, inkább azt mondanánk, hogy korábban soha nem figyelt a megjelenésére ennyire. A sármos színész ugyanis legújabb szerepe kedvéért fogyott le és növesztett szakállt, minket pedig abszolút meggyőzött arról, hogy ha valamit kitűz maga elé, azt el is éri.

Kipróbáltam egy új diétát / edzésprogramot. Nem javaslom senkinek

– írta a fent látható kép mellé az Instagramon, és azt is megtudtuk, hogy elképesztő fogyását annak köszönheti, hogy napi 500 kalóriánál többet nem fogyasztott.

Chris új, A tenger szívében címre keresztelt filmje egyébként december 10-én kerül a hazai mozikba, melyben egy Owen nevű tengerészt alakít, aki hajótöröttként 90 napot tölt egy szigeten. A 121 perces alkotásban olyan színészek bukkannak még fel mellette, mint Ben Whishaw, Cillian Murphy, Tom Holland, Charlotte Riley, Brendan Gleeson, Frank Dillane és Paul Anderson – többek között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek