Starity

Bepillantást engedett a magánéletébe Adele

2015. november 24. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan legnagyobb slágerei szakításról, csalódásról és összetört szívekről szólnak, a magánéletben Adele nem is lehetne boldogabb.

hirdetés
Bepillantást engedett a magánéletébe Adele
Fotó: Vogue

A 60 Minutes Australiának adott legutóbbi interjújában Adele őszintén mesélt párjához, Simon Koneckihez fűződő kapcsolatáról, és bevallotta, hogy bár a fájdalmat a legkönnyebb közvetítenie a külvilág számára – hiszen ezt az érzést valamennyien megtapasztaljuk életünk során –, ő azonban hihetetlenül szerencsés, amiért egy csodálatos férfit tudhat az oldalán, nem is beszélve szerelmük gyümölcséről, a hároméves Angelóról.

Egy csodálatos kapcsolatban vagyok olyasvalakivel, aki mindig mellettem áll, aki hűséges hozzám, és aki az életem középpontja jelenleg. Ez a szerelem az oka annak, amiért képes vagyok bármiről írni

– nyilatkozta az énekesnő, és elárulta, a Simonhoz fűződő kapcsolata olyan, akár egy álom.

Nagyon törődő, sokat foglalkozik velem, de nem szól bele abba, hogy milyen stílusú zenét írjak vagy ilyesmi, mert bármit is csinálok, a végeredmény mindig nagyon tetszik neki

– folytatta elégedetten Adele, zárásként pedig hozzáfűzte, hogy bár lehet, hogy egy külső szemlélő számára nyálasnak hangzik az ő történetük, ők azonban mindentől függetlenül felhőtlenül boldogok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek