Starity

Mozifilm készül a Hé, Arnold!-ból

2015. november 24. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Semmi sem új a nap alatt – mondhatnánk, ám ez nem lenne teljesen igaz. A Nickelodeon fejesei azonban mégis egy régi történet újraélesztésére készülnek, mellyel minden bizonnyal nem lőnek mellé.

hirdetés
Mozifilm készül a Hé, Arnold!-ból
Fotó: Nickelodeon

Immár hivatalos: a futballfejű, kissé esetlen, ám jószívű és ambíciózus Arnold hamarosan visszatér a filmvászonra, ugyanis a Nickelodeon vezetősége úgy gondolta, egyszerűbb egy régi, jól bejáratott kedvencet elővenni a tarsolyból, és új történetet írni köré, mint egy teljesen új projektbe kezdeni. Választásukkal a 90-es években felnőtt gyerekek többségéhez hasonlóan mi is egyetértünk, hiszen a Hé, Arnold! epizódjai a mai meséktől eltérően még mellőzték az agressziót és erőszakot, valamint nem egyszer levonhattuk a tanulságot egy-egy rész után.

A gyerekek, akik ezeket a karaktereket nyomon követve nőttek fel, ma már felnőttek, és saját gyerekeik, családjuk van. Jelenleg azon dolgozunk, hogy ismét visszahozzuk Arnoldékat a köztudatba

– nyilatkozta a Nickelodeon-csoport műsoraiért felelős fejlesztési és gyártási elnök, Russell Hicks a Variety magazinnak adott interjúja keretein belül. Hicks bízik abban, hogy a sorozaton felnőtt egykori gyerekek azok, aki népszerűvé tehetik Arnoldot és barátait az új generáció körében.

A Hé, Arnold egyébként 1996 és 2004 között futott a Nickelodeonon, hazánkban az RTL Klub is műsorára tűzte az öt évadot és 100 epizódot megélt Craig Bartlett rendezte alkotást. Érdekesség, hogy 2002-ben már beülhettünk a mozikba egy Hé, Arnold!-filmre, ám az sajnos nem bizonyult olyan népszerűnek, mint a készítők remélték. Az új adaptáció állítólag sokkal izgalmasabb lesz, mint a korábbi, és végre fény derül arra is, mi történt a főszereplő szüleivel...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek