Starity

Újra összeáll Drake és Josh

2015. november 25. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Nickelodeon sikersorozatán felnőtt fiataloknak újra van oka az örömre, ugyanis Drake Bell és Josh Peck együtt forgat.

hirdetés
Újra összeáll Drake és Josh
Fotó: Nickelodeon

Sajnos szó sincs arról, hogy a Nickelodeon ismét elővenné a 2004 és 2007 között futott vígjátéksorozatát, arról van szó csupán, hogy Josh Peck új, a Foxon futó, Grandfathered címre keresztelt sorozatában egy epizód erejéig Drake Bell is feltűnik majd.

A fent említett sorozatot szeptember vége óta tűzi műsorára a csatorna, az egykori Nickelodeon-sztárok pedig csak a jövő tavasszal képernyőre kerülő új részek egyikében egyesülnek újra. Drake ugyanis egy befektetőként jelenik majd meg, aki le akar csapni Gerald és Vanessa alkalmazására. 

A Grandfathered középpontjában egyébként a John Stamos alakította Jimmy áll, aki egy szép napon tudomást szerez arról, hogy apa és nagypapa is egyben, ebből adódóan pedig számos bonyodalom bontakozik ki. A további szerepekben Paget Brewster, Christina Milian, Ravi Patel és Kelly Jenrette bizonyíthat, valamint feltűnik még a Vámpírnaplókból ismert Kayla Ewell is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek