Starity

Ilyen szexi fehérneműben Rubint Réka

2015. november 25. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hazánk legfittebb anyukája a sportruhákat ezúttal fehérneműre cserélve mutatta meg tökéletes alakját.

hirdetés

Rubint Rékáról számtalan fotósorozat készült már, ami nem is csoda, hiszen a legnagyobb márkák versengenek a kegyeiért. A fitneszlady szívét ezúttal Naomi Campbell legújabb ünnepi fehérnemű kollekciója dobogtatta meg, és boldogan öltötte magára a szebbnél szebb selyem- és csipkecsodákat.

Szerintem egy csodaszép fehérnemű mindig tökéletes választás, hiszen ezzel újra és újra el tudjuk csábítani a párunkat. A fotózáson viselt csodákat meg is tartottam magamnak. Imádtam, ez a kollekció levett a lábamról. Ritkán vállalok fehérneműs fotózást, de ezek annyi­ra finom darabok, hogy szívesen viselem őket kamera előtt is. Az olasz stílus áll hozzám a legközelebb, így ezek a csodák azonnal belopták magukat a szívembe

– nyilatkozta Réka a Borsnak.

A képeket ide kattintva tekintheted meg!

Réka az új darabok fotózásáról az Instagramon is közzétett néhány vérforraló képet férfi rajongóinak legnagyobb örömére, az edzésprogramját követő hölgyek pedig nem győzték csodálni a megjelenését, amit meg is tudunk érteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek