Starity

Újra összeáll a Jonas Brothers?

2015. november 26. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már két év telt el azóta, hogy feloszlott a 2000-es évek egyik legnépszerűbb fiúbandája, ám a testvérek nem zárják ki a folytatás lehetőségét.

hirdetés
Újra összeáll a Jonas Brothers?

Tinilányok millió rajongtak értük, amikor 2013-ban az egész világot sokkolták azzal, hogy bejelentették feloszlásukat. Az azóta eltelt években Kevin, Joe és Nick a magánéletükre és szólókarrierjükre koncentráltak, és bár nem tűntek el a köztudatból, nyilvánvaló, hogy meg sem közelítették azt a sikert, amit annak idején együtt értek el.

A rajongóknak azonban van oka az örömre, mert Joe nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy ha a közeljövőben nem is, de alapvetően felmerült már köztük az a gondolat, hogy ismét összeálljanak akár egy dal vagy egy közös album erejéig.

Könnyű lenne azt mondanom, hogy végeztünk, és nem állunk össze újra, de megtörténhet, hogy egyszer egymásra nézünk, és azt mondjuk: Csinálunk együtt valamit! Ki tudja, talán néhány év múlva rászánjuk magunkat egy lemezre is. Nem nehéz elképzelni

– nyilatkozta az énekes, majd így folytatta:

Nicknek és nekem határozott elképzelésünk van arról, milyen előadókkal szeretnénk együtt dolgozni. Ugyanakkor az ember soha ne mondja, hogy soha, csak mert éppen valami mással van elfoglalva. Talán egyszer azt mondjuk majd: Tudod, mit? Írjunk egy közös dalt!

A Jonas Brothers egyébként 2005-ben robbant be a köztudatba, hétéves fennállása alatt pedig négy nagy sikerű albumot dobott piacra. A zenekar népszerűségét bizonyítja az is, hogy 2008-ban Grammy-díjra jelölték őket munkásságuk miatt, és szinte minden zenei díjátadón kitüntették őket egy-egy szobrocskával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek