Starity

Jövőre érkezik a Wisdom legújabb albuma

2015. november 27. 15:03   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2013-ban jelentkezett utoljára albummal a magyar metalzenekar, nemrég azonban bejelentették a srácok: jövő februárban érkezik a negyedig korongjuk.

hirdetés
Jövőre érkezik a Wisdom legújabb albuma
Fotó: Facebook / Wisdom

A Wisdom jelenleg is turnézással tölti idejét, de az már egy ideje köztudott, hogy a srácok lázasan dolgoznak legújabb stúdióalbumukon, melynek megjelenése jövőre várható. Ennek fényében az is kiderült, hogy bemutatkozik az új dobos, aki nem más, mint Tóth Tamás, de azt is megtudtuk, hogy annak ellenére, hogy jelenleg Anton Kabanen (Beast In Black, ex-Battle Beast) segíti ki a zenekart a fellépéseken – a legújabb promóciós képen is őt láthatjuk a zenekarban –, Bodor Máté fog továbbra is zenélni a lemezen, aki nemrégiben az Alestorm zenekar hivatalos tagja (is) lett.

A budapesti zenekar meglepetésként elárulta a HammerWorld Magazinnak az új korong címét, amely a Rise Of The Wise elnevezést kapta, de arra is fény derült, hogy hamarosan az albumborítóról is lehullik a lepel, illetve egy új dalra is számíthatnak a rajongók. 

A srácok arról is szót ejtettek, hogy 15 éves fennállásuk örömére a Keep Wiseman Alive nevezetű koncert-sorozattal járják majd az országot, melynek keretein belül minden eddiginél különlegesebb fellépéseket terveznek, immáron az új dalokkal kiegészülve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek