Starity

Katie Holmes elégedett az életével

2015. december 01. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő az Ocean Drive magazin címlaplányaként mesélt jelenlegi életéről.

hirdetés

Katie Holmes szinte semmit sem változott az elmúlt évtizedben, ma is ugyanolyan csinos és bájos, mint egykor volt. A harmincas évei végén járó színésznő jelenleg egyedülálló anyaként neveli Tom Cruise-zal közös lányát, Surit, és saját bevallása szerint elégedett az életével, és egyetlen múltbéli tettét és döntését sem bánja.

Igazán nagyon élvezem az életet, és nincs olyan dolog, amit megbántam volna. Mindenből tanultam, és a múltbéli események mindig egy újabb szintre emeltek engem

– nyilatkozta Katie az Ocean Drive-nak, majd szót ejtett arról is, milyen számára az anyaság, hiszen a kilencéves Suri lassan tinédzserkorba lép.

Az anyaság a létező legjobb irányba változtatott meg, és azt hiszem, hogy az, ha gyereked van, olyanná tesz, amilyennek nem is gondoltad, hogy lehetsz. Szülőnek lenni ugyanakkor inspiáló erővel is bír, arra ösztönöz, hogy keményebben dolgozz

– árulta el a barna hajú szépség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek