Starity

Nem hétköznapi módon keresi élete párját Kelemen Anna

2015. december 02. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nyuszilányos időszak mintha soha meg sem történt volna, úgy kicserélték Kelemen Annát.

hirdetés
Nem hétköznapi módon keresi élete párját Kelemen Anna
Fotó: Facebook / Kelemen Anna

A korábban botrányosan viselkedő Anna mára már felelősségteljesen gondolkozó, szerelemre vágyó és komoly nővé érett, aki azt szeretné, ha végre komolyan is vennék. Nem is csoda, hiszen már a harmincas éveiben jár, és úgy érzi, eljött az ideje annak, hogy megállapodjon, és családot alapítson, ennek fényében pedig mindent megtesz azért, hogy Ámor nyila őt is szíven találja.

A kicsapongásokon már túl vagyok. Az utóbbi években belső hangok azt súgták, hogy változtatnom kell az unalmassá vált, felszínes kapcsolataimon. Bennem van egy csomó érzelem, amit ki akarok adni és meg akarok élni

– nyilatkozta a szőkeség a Borsnak, és arról is szót ejtett, hogy nagyon szeretne már szeretni és szeretve lenni olyasvalaki oldalán, akivel kölcsönösen boldoggá tehetik egymást. Anna ennek fényében az imént említett lap segítségével keresi az Igazit, aki végre megdobogtatja szívét, és nem arra az öt percnyi hírnévre vágyik, amire általa szert tehet. (Szemet vetettél a szőke szépségre? Ne habozz írni neki a level@borsonline.hu e-mail címre, a Bors pedig összehoz vele egy randevút. Részletek itt.)

Egy olyan fickóra vágyom, aki jó humorú, intelligens, széles látókörű, és van egyfajta világszemlélete. Lehet, a celebek közt kéne keresgélnem, mert ők könnyebben elfogadják, hogy állandóan megbámulják őket

– magyarázta Anna, aki egy korábbi interjújában arról is kendőzetlenül mesélt, hogy sajnos még nem volt szerencséje megtapasztalni, milyen érzés hosszú távon kapcsolatban élni valakivel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek