Starity

Világra jött ÉNB Joe második gyermeke

2015. december 03. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az RTL Klub népszerű sorozatának sztárja, a Joe-t alakító Varga Miklós a múlt héten vált kétgyermekes apukává.

hirdetés
Világra jött ÉNB Joe második gyermeke
Fotó: RTL Klub

Ugyan az Éjjel-nappal Budapestben alakított karakterének nem lehet gyermeke a sok szteroid miatt, ám a magánéletben nem is lehetne boldogabb Varga Miklós, ugyanis a Blikk értesülései szerint felesége a múlt héten hozta a világra szerelmük gyümölcsét – arról azonban még nem hullott le a lepel, hogy fia vagy lánya született a színésznek.

Nagyon nagy örömmel várták a picit, szerencsére a mama és ő is nagyon jól vannak. Most a pici a család szeme fénye, már gyönyörű fotók is készültek róla, amit Joe természetesen büszkén mutogat mindenkinek

– nyilatkozta a napilapnak egy neve elhallgatását kérő, a családhoz közel álló ismerős.

A Joe-t életre keltő Miklósnak egyébként már van egy felnőtt fia korábbi házasságából, ám azt csak kevesen tudják, hogy Ricsi volt az, aki annak idején titokban nevezete be édesapját az RTL Klubnál, amikor szereplőket kerestek. Erről így nyilatkozott korábban a színész a fent említett magazinnak:

Ma a fiam a legfontosabb, akinek tulajdonképpen azt is köszönhetem, hogy most itt vagyok. Nem örültem, amikor megtudtam, hiszen eszem ágában sem volt szerepelni. Aztán amikor behívtak castingra, kiderült, hogy A gyanú árnyékában című realityben szánnának nekem egy szerepet. Elvállaltam, amikor pedig szereplőket kerestek az Éjjel-nappal Budapesthez, szintén felhívtak, hogy szívesen meghallgatnának. Így kerültem ide; ha Ricsi nem nevez be, soha nem jutottam volna el eddigi életem legnagyobb lehetőségéig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek