Starity

Világuralomra törtek a Minyonok

2015. december 04. 09:09   |   Szerző: Red Lemon Media

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zabálnivalóan édesek és nagyon bölcsek. Ők a Minyonok, akik olyan nagy hatással vannak az emberiségre, hogy szinte élni sem tudunk nélkülük. A képükkel ellátott cukorkák, ruhák, cipők, bútorok és lakberendezési tárgyak szinte bárhol beszerezhetők, míg a legnagyobb tanításaikat és a velük készült mémeket az interneten találhatjuk. Ha sem megenni, sem magunkra húzni nem szeretnénk őket, vigyük haza őket DVD-n és Blu-rayen – csak úgy, nevetni egy jót.

hirdetés
Világuralomra törtek a Minyonok
Fotó: Universal Pictures

A mozivászonról a mindennapjainkba is beférkőztek a Minyonok, és a leggonoszabb gonosz gazdát kereső kis sárga lények nélkül szinte élni sem tudunk. A film a nyár egyik legnagyobb bevételt hozó produkciója volt hazánkban, és a nézettségi toplista dobogójára is felkerült.

A Minyonok-őrület a sztárvilágot sem hagyta hidegen, a film világpremierjén ott pózolt többek között Lewis Hamilton Forma 1-es autóversenyző és Vanessa Hudgens énekesnő is, miközben Ansel Elgort színész az Instagramra töltött fel egy olyan képet, amin épp egy Minyonok formájú süteményt csókolgat. Az internet világában emellett mémeken is láthatjuk a Minyonokat, az egyik ilyen képen például a Vilmos herceg mellett álló Katalin karjában fekvő gyermekük helyére photoshoppolták az egyik kis sárga lényt.

A hatalmas siker talán annak is köszönhető, hogy Sandra Bullock 17 éve először adta hangját animációs filmhez, mint mondta azért, hogy végre a kisfia is megnézhesse valamiben. Emellett az is népszerűvé teszi őket, hogy a nyelvükben a francia, az angol, az olasz és a spanyol keveredik némi koreaival és orosszal fűszerezve, az már részletkérdés, hogy emiatt senki nem érti őket.

Ennek ellenére hatalmas életbölcsességeket tanítanak az emberiségnek, mint például Az, hogy nem tudok énekelni, még nem azt jelenti, hogy nem fogok. Nekik köszönhetően tudjuk azt is, hogy Ha leejtjük a telefonunkat, pánikolunk. Ha egy barátunk eltanyázik, röhögünk, és hogy ha nincs kedvünk dolgozni, akkor Legszívesebben kitennénk egy üzemen kívül cetlit a homlokunkra és visszabújnánk az ágyba. Persze ilyenkor Nem vagyunk lusták, csak energiatakarékos üzemmódba kapcsoltunk, és Akinek véleménye van az életünkről, tegye fel a kezét. Szuper. Most pedig tegyétek a szátok elé.

A véget nem érő tanításokra emlékeztethetnek azok az ajándék- és berendezési tárgyak is, amelyeket szinte bárhol megszerezhetünk. A Minyonok nyakkendőben, pizsamában, szoknyában és tűsarkú cipőben valódi minyonoknak érezhetjük magunkat, miközben csodásat lustálkodhatunk a sárga plüssel bevont, ölelő karokkal és fekete tappancsokkal ellátott franciaágyban.

Természetesen ha szeretnénk, az egész szobánkat minyonsárgára festhetjük és tele aggathatjuk minyonos relikviákkal, aminek különc darabjai között találhatók ruhacsipeszek, evőeszköztartó, gördeszka, kuka, gumicsizma, fogkefetartó, wc-ülőke, tűzcsap, mágnesen konzervnyitó, póráz, kutyaruha, busz és melltartó is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek