Starity

Kim Kardashian máris a harmadik babán gondolkodik

2015. december 05. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Keeping Up With The Kardashians legújabb előzetesében lepte meg a hírrel édesanyját a várandós valóságshow-sztár.

hirdetés
Kim Kardashian máris a harmadik babán gondolkodik

Tizenegy felszedett kilónál tartok a mai mérlegelés szerint, vagyis félúton járok. Legutóbb huszonkettő jött fel, de akkor hat héttel korábban szültem. Állítólag a terhesség utolsó szakaszában hízunk legtöbbet. A végére hízok vagy harminc kilót

– viccelődött Kim Kardashian Kris Jennerrel a Keeping Up With The Kardashians legújabb előzetesében, mire édesanyja az alábbi szavakkal nyugtatta meg:

Emlékezz arra, hogy egy új embernek adsz életet, és legutóbb képes voltál életed legjobb formájába kerülni a szülés után. Most is képes leszel rá.

Kim azonban Kris legnagyobb meglepetésére bevallotta, hogy nem aggódik amiatt, hogy mi lesz a szülés után, ugyanis már a harmadik csemetén gondolkozik. Ejha, úgy tűnik, Kanyével nagyon rákapcsoltak a babaprojekre, de az is lehet, hogy nem állnak meg addig, amíg az összes égtájról nem neveznek el gyereket.

A népszerű valóságshow-sztár jelenleg a kilencedik hónapban van, így bármelyik nap világra hozhatja második gyermekét. A várva várt kisfiú nevén sokat gondolkozott anya és apa egyaránt, és bár több ötletüket is nyilvánosságra hozták, állítólag még nem döntötték el, milyen névre keresztelik majd a kis North West öccsét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek