Starity

Hamarosan oltár elé áll Görög Zita

2015. december 05. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zita mind a karrierje alakulásával, mind a magánéletével tökéletesen elégedett.

hirdetés

Görög Zita lett a TV2 új műsorának, a Trendmániának a műsorvezetője, emellett pedig a magánélete is sínen van: saját elmondása szerint párjával, Koltay Tamással tökéletesen boldogok, és már el is kezdték szervezni az esküvőjüket. A barna hajú szépség a Mokka című műsorban mesélt magánéletéről, és azt is elárulta, hogy leendő férje a nyár folyamán többször is megkérte a kezét.

Míg korábban Zita nagy elvárásokat támasztott a párjaival szemben kezdve azzal, hogy romantikára és arra vágyott, hogy a gyerekei is elfogadják a szerelmét és fordítva, mára visszavett ezekből az elvárásokból. Szerencsére nem kellett csalódnia: Tamás remekül kijön a gyerekeivel, akárcsak ők a férfival.

Az interjú keretein belül arról is szót ejtett továbbá, hogy temperamentumokból fakadóan az sem kizárt, hogy már a hétvége folyamán összeházasodnak Tamással, és nincs kétsége afelől, hogy ő az Igazi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek