Starity

Klippremier: Il Volo - Per te ci sarò

2015. december 06. 14:02   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig több, mint két hónappal a L’amore si muove megjelenése után ismét új klippel jelentkeznek a fiúk a rajongók legnagyobb örömére.

hirdetés

Megjelent az olasz Il Volo szeptember végén kiadott L’amore si muove című albumához tartozó második videóklipje, amely a Per te ci sarò című dalhoz készült. A rendező az a Gaetano Morbioli volt, aki korábban már Laura Pausinivel és Tiziano Ferroval is dolgozott együtt.

A kisfilmet az észak-olaszországi Trentino-Alto Adige-ben vették fel a Tenno-tó partjainál november közepén. A fiúk elmondása szerint azért esett erre a vidékre a választásuk, mert megfogta őket a táj szépsége, illetve így biztos távolságban voltak a rajongók elől.

A felvételek szüneteiben Piero, Gianluca és Ignazio klipbeli „barátnőikkel” pózoltak, melyet az alábbi képek bizonyítanak:





A forgatás másnapján a tagok közösségi oldalaikon tették közzé, hogy még Veronában is felvesznek néhány jelenetet, azonban, ha figyelmesen nézzük a klipet, láthatjuk, hogy ezek a felvételek nem kerültek bele az új videóba. Meg nem erősített információk szerint a második napi veronai forgatás már a következő klipes dalhoz készült, amely nagy valószínűséggel a Si me falta tu Mirada lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek