Starity

Betörtek Simon Cowell házába

2015. december 06. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az éjszaka közepén törtek be az X-Factor atyjának otthonába, miközben a férfi és családja otthon tartózkodott.

hirdetés
Betörtek Simon Cowell házába

A The Hollywood Reporter és a The Guardian is megerősítette, miszerint péntekről szombatra virradóra illetéktelen behatolás történt Simon Cowell otthonába. A férfi öt perccel hajnali negyed három után értesítette a rendőrséget, ám mire kiérkeztek a házhoz, a behatolóknak nyoma veszett. A házból készpénznek és az ékszereknek kelt lába – jelenleg is folyik a nyomozás az ügyben.

A házban Simonon kívül otthon tartózkodott párja, Lauren Silverman és másfél éves kisfiuk, Eric is. Szerencsére egyikük sem sérült meg, ám annál nagyobb volt az ijedelem. Ez egyébként már nem az első alkalom, hogy betörtek az X-Factor atyjának otthonába, ugyanis 2012-ben egy nőt csíptek el, amint szintén illetéktelenül tartózkodott a Cowell-házban. A fentiek fényében a férfi jobban tenné, ha nem (csak) ékszerekre költené a pénzét, hanem egy megbízható biztonsági rendszert szereltetne otthonába családja védelmében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek