Starity

Kényszerleszállást hajtott végre Morgan Freeman repülőgépe

2015. december 07. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy volt az ijedség szombaton, de szerencsére a színész és a magángépét vezető pilóta is sértetlenül ért földet.

hirdetés
Kényszerleszállást hajtott végre Morgan Freeman repülőgépe

Váratlan technikai probléma adódott, amikor Morgan Freeman és a magángépét vezető Jimmy Hobson kényszerleszállást volt kénytelen végrehajtani a Mississippi-állambeli Tunicában. Szerencsére egyikük sem sérült meg, ám ez sajnos nem mondható el a színész imádott gépéről.

Nagyon meglepődtünk, amikor értesítettek minket a váratlan kényszerleszállásról, ugyanakkor arról is értesítettek minket, hogy se Mr. Freemannek, se a pilótának nem esett baja. Csapatunk valamennyi tagja ki lett képezve az ilyen vészhelyzetekre, és a Tunica Repülőtér szakértő csapata készen állt, hogy megoldja a fennálló problémát a landoláskor

– nyilatkozta a WMC Action News 5-nak a reptér vezetője, Eric Konupka.

Néha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy elterveztük őket, és nehézségekbe ütközünk. Köszönettel tartozom az én kiváló pilótámnak, Jimmy Hobsonnak, ugyanis az ő szakértelmének köszönhető, hogy épségben, karcolás nélkül földet értünk. Sajnos ez már nem mondhtaó el a gépemről. Hálás vagyok az aggódásotokért és a biztonságunkért elmondott imáitokért

– szólalt meg az eset kapcsán Morgan Freeman is, aki – mint már beszámoltunk róla – maga is rendelkezik repülőgép vezetői engedéllyel, és szívesen vezet is, ezúttal azonban más kezébe helyezte az életét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek