Starity

Ariana Grande visszatér a Nickelodeonhoz?

2015. december 08. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan Ari zenei karrierje magasan ível felfelé, rajongói azonban reménykednek, hogy lesz még alkalom arra, hogy a televíziók képernyőjén vagy a mozivásznakon is viszontlássák. A jó hír, hogy ez talán nincs is olyan messze.

hirdetés

A 22 éves barna hajú szépség ugyanis néhány nappal ezelőtt a Nickelodeon új sorozatának, a Veszélyes Henrynek a forgatásán tűnt fel, melynek rendezői székében nem kisebb személy, mint Dan Schneider ül – az ő nevéhez fűződik többek között a V, mint Viktória és a Sam & Cat is, melyekben éppen Ariana Grande alakította az egyik főszereplőt.

Egyelőre nincs hír arról, hogy volt-e különösebb oka az énekesnőnek a forgatáson tartózkodni, így egyaránt gondolhatunk arra, hogy csak egykori munkatársaival és főnökével szeretett volna találkozni, ám óhatatlanul is ott motoszkál a fejünkben a Mi van, ha?, hiszen az sem kizárt, hogy Ari ismét kedvet kapott a színészkedéshez, és egy cameo szerep erejéig ő is beugrik a népszerű sorozatba.

Fotó: Instagram / @rieledowns
Fotó: Instagram / Ella Anderson

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek