Starity

Louis Tomlinson becsajozott?

2015. december 09. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Babvárás ide vagy oda, az énekes továbbra is a szerelmet keresi, és úgy tűnik, hogy a The Originals sztárja mellett talált rá a boldogságra.

hirdetés

2015 a szakítások és újrakezdések éve volt a One Direction életében. Először Zayn Malik szakított a bandával, majd kiadta Perrie Edwards útját is, később pedig Liam Payne és Sophia Smith szakítása következett.

Természetesen jó hírekben sem volt hiány, hiszen azóta Zaynre is rátalált a boldogság Gigi Hadid mellett, Niall Horan pedig állítólag Selena Gomezzel randizik. Az első gyermekét váró Louis Tomlinsonnak sincs oka panaszkodni, hiszen a magányosan töltött hónapok után Danielle Campbell színésznő vetett rá szemet.

Louis és Danielle barátsága korábban sem volt titok, hiszen a párosról két héttel korábban már készült egy közös kép, mely Keelin Woodellnek köszönhetően az Instagramon landolt. Akkor még nem volt okunk azt feltételezni, hogy a két híresség között komolyabb viszony van, nemrégiben azonban hivatalosan is randiztak. 

A párt ugyanis a hollywoodi Millions of Milkshakesben kapták lencsevégre, ahova vasárnap este kilenc órakor érkeztek. A szemtanúk elmondása szerint négy shake-et rendeltek, majd míg a finomságok felszolgálására vártak az üzletben kitett fényképeket nézegették, és jókedvűen diskuráltak.

Révedezésükről egy rajongó készítette az alább látható képet, aki azt is elárulta, hogy Louis és Danielle játékosan csipkelődött egymással, ahogy az szerelmespárok között szokás, és láthatóan élvezték egymás társaságát.

Fotó: Twitter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek