Starity

Óriáskeréken ejtené teherbe barátnőjét Berki Krisztián

2015. december 10. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Édes élet legújabb részében lehetünk szemtanúi annak, hogy a népszerű sztárpár, Berki Krisztián és Hódi Pamela egy kis kaland reményében óriáskerékre szállnak.

hirdetés

Igen, ám de míg Pamelát az foglalkoztatja, hogy takarítják-e rendszeresen az óriáskerék exkluzív VIP-fülkéit; addig Krisztán azt szeretné kideríteni, mi az, amivel még boldogabbá tehetné lányának, Natinak az édesanyját.

Nem tudom, emlékszel-e, de tavaly Bécsben lehoztam neked a csillagokat, most meg fölviszlek. Igazából mindent megkapsz tőlem, amit csak kívánsz

– kezdte a beszélgetést már az óriáskerék zárt fülkéjében a férfi, majd megkérdezte, mit szeretne még párja, Pamela pedig habozás nélkül rávágta: Egy kisfiút.

Krisztiánt láthatóan nem lepte meg Pamela kívánsága, és ha nem lettek volna jelen a kamerák, akkor minden bizonnyal magáévá tette volna a magasban szíve választottját. Ki tudja, talán a későbbiekben még visszatérnek romantikázni az óriáskerékre, az azonban már biztos, hogy a pár egyik tagja sem ellenkezik a családbővítés ellen, így Natikának vélhetően egy kistesóval is számolnia kell a jövőben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek