Starity

Tarja Turunen babát vár?

2015. december 11. 15:03   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő 2012-ben adott életet férjével, Marcelo Cabulival közös gyermekének, és úgy tűnik, hamarosan kistestvére lesz a kis Naominak.

hirdetés

A Nightwish egykori dalospacsirtája nem vesztegeti idejét, ugyanis idén ér véget 2013-ban megjelent lemezének, a Colours In The Darknak a turnéja, emellett pedig szorgosan dolgozik legújabb lemezén, amely vélhetően jövőre kerül az üzletek polcaira. Mindettől eltekintve Tarja szeptemberben adta ki Ave Maria címre keresztelt klasszikus korongját, amelyen az Ave Maria több változata hallható, valamint az énekesnő egyik saját szerzeménye is.

A finn szépség jelenleg is a fent említett újdonságot népszerűsíti, mely fellépéssorozat során sokaknak feltűnt az énekesnő látszólag kerekedő pocakja. Nem csoda, ha ennek fényében megkezdődtek a találgatások az énekesnő várandósságát illetően. A hírt maga az énekesnő egyelőre nem erősítette meg – ugyanis nagyon diszkrét magánéletét illetően, hiszen a ma három éves kislánya születéséről is csak hónapokkal később értesítette a nagyérdeműt –, így csak találgatni tudunk, mi áll pocakja gömbölyödésének hátterében.

Fotó: Facebook / Nightwish Lovers

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek