Starity

Beyoncé visszatér a filmvászonra?

2015. december 15. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Beyoncé rajongói már régóta várják, hogy az énekesnő ismét megcsillogtassa tehetségét a filmvásznon is – a legfrissebb hírek szerint pedig erre már nem is kell sokat várni, feltéve, hogy a popsztár igent mond a felkérésre.

hirdetés
Beyoncé visszatér a filmvászonra?

Az ET Online értesülései szerint ugyanis Beyoncé a legesélyesebb a Csillag születik legújabb adaptációjának főszerepére, mely film több szempontból is különleges. A Page Six beszámolója szerint nem kisebb személy, mint Bradley Cooper ülhet majd a rendezői székbe, a férfi főszereplő bőrébe pedig egyenlő eséllyel bújhat Will Smith, Leonardo DiCaprio, Tom Cruise és Christian Bale is.

Maga a történet Norman Maine filmsztárról szól, aki segítő kezet nyújt a kezdő színész-énekesnőnek, Vicki Lesternek karrierje beindításának érdekében. A zenés drámát egyébként már a filmvászonra vitték 1954-ben is Judy Garland főszereplésével, majd 1976-ban Barbra Streisanddal.

Értesüléseink szerint egyelőre még senki nem írta alá a filmmel kapcsolatos szerződését – még Bradley sem, aki azután kapta meg a lehetőséget, hogy Clint Eastwood passzolta a projektet –, az azonban biztos, hogy mindenképpen vászonra kerül harmadjára is a történet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek