Starity

Balázsnak vissza kell fognia magát a Got Talentben

2015. december 16. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Köztudott, hogy a népszerű műsorvezetőnek remek humora van, de saját elmondása szerint meg van kötve a keze, ami a poénokat illeti, ugyanis nem vonhatja el a nézők figyelmét a versenyzőkről.

hirdetés
Balázsnak vissza kell fognia magát a Got Talentben
Fotó: RTL Klub

Próbálok belevinni némi fűszert, de a többiek elég komolyan gondolják, és nem engedik, hogy széttrollkodjam

– árulta el a Class FM reggeli műsorában Sebestyén Balázs, aki a közkedvelt humoristával, Dombóvári Istvánnal vezeti a világszerte népszerű tehetségkutató versenyt.

A Got Talent formátumának egyik jellemzője, hogy a műsorvezetők saját poénokkal kötik össze a műsorszámokat, de végig figyelembe veszik azt, hogy ez egy klasszikus műsorvezetői szerep, és ez a show nem róluk szól. Nálunk is tudatos műsorvezetői döntés volt, hogy nem lépünk át egy határt, itt nem arról van szó, hogy mit lehet vagy mit nem, a fókuszban a versenyzők és a tehetségek vannak, nem mi. A mélyebb önmegvalósításra és a többi poénra Dombinak ott a Showder Klub, nekem pedig a Gyertek át szombat este!

– magyarázta a műsorvezető a Borsnak, mellyel a show kreatív producere is egyetértett, és hozzáfűzte, hogy maximálisan elégedett Balázs munkájával.

További érdekesség, hogy a nézők meglepő külsőre számíthatnak a műsorvezetőtől a Got Talent szombati adásában, ugyanis Balázs hónapokkal ezelőtt kötött egy fogadást Rákóczi Ferivel, miszerint ha kollégája képes felhagyni a dohányzással karácsonyig, akkor kopaszra borotváltatja a fejét. 

Feri mindeddig tartotta magát a fogadáshoz, és immár hosszú hónapok óta nem gyújtott rá, így Balázsnak hamarosan be kell jelentkeznie fodrászához, ha állni akarja a szavát. A Blikk úgy tudja, hogy a műsorvezető nem ígérte biztosra, hogy már most szombatra lenyisszantatja tincseit, de azt határozottan kijelentette, hogy mindenképpen tartani fogja magát ígéretéhez, amennyiben Feri nem szegi meg a fogadalmát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek