Starity

Nem hétköznapi dekorációval várják a karácsonyt Kardashianék

2015. december 17. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elkezdődött a végső visszaszámlálás, ugyanis már csak egy hét van hátra karácsonyig. Természetesen a Kardashian-Jenner család is készül a neves alkalomra, méghozzá nem akárhogyan.

hirdetés

Kim Kardashian személyes blogján számolt be a készülődésről, és arról, hogyan szokták ünnepelni a karácsonyt, ami idén kicsit más keretek között zajlik majd, mint a megszokott, ugyanis férjével, Kanye Westtel és gyerekeikkel, a kétéves Norival és az újszülött Sainttel beköltöztek Kris Jenner otthonába, mivel az ő házuk felújítás alatt áll.

Amerikai szokások szerint már nemcsak felállították, hanem fel is díszítették az ünnepet jelképező karácsonyfát a lakásban, és ahogy várható volt, Kris idén is túlzásokba esett a dekorációt illetően. Az előcsarnokban ugyanis nem kevesebb, mint három karácsonyfa kerül elhelyezésre, nem is beszélve az életnagyságú diótörőkről és a már-már giccses piros-fehér díszekről.

Nagyon izgatott vagyok, hogy idén édesanyámnál lakunk karácsonykor, mert hajlamos túlzásokba esni a dekorációt illetően. Szó szerint a létező legnagyobb fát szerzi be, ami általában inkább a Macy's fájára emlékeztet. Az életnagyságú diótörő katonák is elengedhetetlenek, amiket a bejárati ajtóhoz állít, de jégcsapszerű fényeket is használ a díszítéshez

– írta weboldalán Kim, és szót ejtett arról is, hogy ezúttal is családi körben ünnepelnek, de most szó sem lehet nagy felhajtásról.

A szentestét mindannyian anyukámnál töltjük, ez amolyan családi hagyomány, mindig is így volt. Idén azonban határozottan visszafogjuk magunkat, ami a buli nagyságát illeti, mert idősebbként mindannyian elfoglaltak vagyunk, és a felhajtással szemben immár az a fontosabb számunkra, hogy a családunkkal és a legközelebbi barátainkkal ünnepeljünk. Karácsony reggelét Kourtnál töltjük majd, és az ajándékokat az ő fája alatt helyezzük el. Egész nap pizsamában maradunk, ami szerintem egy nagyon mókás hagyomány

– folytatta a barna hajú szépség, aki alig több mint egy hete adott életet második gyermekének. Az idei karácsony azonban más okból is fontos, mivel lánya, North számára is értelmet nyert végre a karácsony.

Nori most már tudja, ki a Mikulás. Nagyon izgalmas lesz vele és Sainttel meg a többi gyerekkel ünnepelni, és látni az arcukon ülő izgatottságot az ajándékok kibontásakor. Ez ad új értelmet a karácsonynak, amikor a saját gyermeked szemén keresztül éled meg az ünnepet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek