Starity

Milliókat bukott Ákos a beszólása miatt

2015. december 17. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap számoltunk be arról, hogy Ákos kissé lesajnáló hangnemben közölte véleményét a nők feladataival kapcsolatosan, mely az egész országot megmozgatta, és arra késztette, foglaljon állást a témában.

hirdetés

Az énekes ugyan csak véleményt kívánt formálni arról, hogy véleménye szerint, mi lenne a nőknek és velük együtt a társadalomnak a legjobb, mégis kereszttűzbe került, és az egész ország azon csámcsog, mit és hogyan mondott. A közfelháborodás meg is hozta az eredményét, Ákossal szerződést bontott a Telekom, ami hatalmas kiesést jelent a pályáján, ugyanis több tízmilliós támogatást köszönhetett a szolgáltatónak.

A Magyar Telekom Csoport írásban értesítette az énekest a döntésről, leszögezve, hogy nagyra tartja Ákos zenei munkásságát és sikereit, de az Echo tévének adott interjújában közölt nézetei nem összeegyeztethetőek a Telekom hitvallásával és értékrendjével. 

A Magyar Telekom Csoport elkötelezett abban, hogy nőknek és férfiaknak egyaránt azonos munkafeltételeket és karrierlehetőséget biztosítson és minden körülmények között fenntartsa a vállalaton belüli nemi egyenjogúságot. Emellett kiemelt figyelmet fordít arra, hogy támogasson olyan kezdeményezéseket, sőt indítson olyan önálló programokat, amelyek lebontják a meglévő társadalmi és nemi akadályokat a munkaerőpiacon, és egyenlő feltételek és lehetőségek mellett teszik lehetővé mind a nők, mind a férfiak számára a magánéletben, és a munkában egyaránt sikeres élet megvalósítását

– írta az Index megkeresésére a szolgáltató.

Az ügy kapcsán a Bors felkért egy, a biznisz világában jártas, neve elhallgatását kérő szakértőt, aki azt is megsaccolta, hogy megközelítően mekkora kiesést jelent a Telekom és az Ákos közötti szakítás.

Pénzben kifejezve éves szinten ötvenmillió forintos nagyságrendről beszélhetünk. Tudomásom szerint a Magyar Telekom Csoport nemcsak anyagilag, hanem technikai-technológiai támogatóként is hozzájárult Ákos koncertturnéjához. Ez a fajta támogatás is súlyos tízmilliókat jelent. Ha egy ilyen mamutvállalat meg merte tenni ezt a lépést, akkor fennáll annak az esélye, hogy a többi, kisebb szponzorcég is felbontja a szerződést Kovács Ákossal

– nyilatkozta a szakember a napilapnak. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek