Starity

Jön a Gorilla bácsi folytatása

2015. december 18. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A főszereplőt alakító Vin Diesel a Facebookon jelentette be, hogy a Disney már dolgozik a Gorilla bácsi folytatásának forgatókönyvén.

hirdetés

Vin Dieselt szinte mindig az akcióhős szerepében látjuk tetszelegni, és természetesen nem volt ez másként 2005-ben sem, amikor megjelent a Gorilla bácsi című akcióvígjáték. A filmben a színész Shane Wolfe ezredest alakította, aki öt gyerek védelmére indul a kertvárosba, mivel a srácok édesapja egy szupertitkos felfedezést tett, amire többen is fenik a fogukat – az apa azonban már nem tudja azt megvédeni, mivel egy küldetés során életét vesztette. Shane így babysitterként próbál a környezetbe olvadva rálelni a találmányra, ami korántsem könnyű feladat a gyerekek mellett, akik jócskán feladják neki a leckét...

Arról egyelőre nincs hír, hogy pontosan milyen formában folytatódik a történet, vagy hogy kapcsolódik-e valamilyen módon a korábbi részhez, az azonban nem kétséges, hogy Vin szívesen vállalná-e a folytatást, hiszen már az első részben nyújtott alakításáért is jelölték díjakra, és láthatóan otthonosan mozgott az apaszerepben is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek