Starity

Komplikációk Lily Allen terhessége során

2010. szeptember 25. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lily Allen augusztus elején ismerte be, hogy valóban terhes. A 25 éves brit popsztár 2009 nyarán kezdett randevúzni a nála hét évvel idősebb építkezési vállalkozóval, Sam Cooperrel.

hirdetés
Komplikációk Lily Allen terhessége során

A korábban züllött életéről híres Lily Allen várandósságának hírére szakított káros szokásaival. Leszokott a kábítószerekről, az alkoholról és a cigarettáról is. Azonban úgy tűnik, ez mégsem volt elég.

„Abbahagytam a fogamzásgátló szedését, rá egy héttel pedig bármilyen furcsa is, megtörtént: teherbe estem. Azóta viszont az életem korántsem könnyű, mivel felmerültek bizonyos komplikációk. Másfél héten át nagyon erősen véreztem, és számtalan vizsgálaton estem át.” – nyilatkozta az énekesnő a The Sunday Times-nak.

Lily Allennek 2 éve már volt egy vetélése. 2007 decemberében jelentette be, hogy várandós a Chemical Brothers együttes egyik tagjától, Ed Simonstól. Később Lily szakított Eddel, és a következő hónapban úgy döntött, elveteti magzatát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek