Starity

Dalpremier: Madison Beer - Something Sweet

2015. december 24. 00:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Madison a napokban egy új dallal rukkolt elő, mely a Something Sweet címet kapta. A kissé felnőttesebb hangzásvilágú szerzemény már a YouTube-ra is felkerült.

hirdetés

Madison Beer idén sem pihen, hiszen ebben az évben már a második száma látott napvilágot a napokban. Az új kislemez megjelenése előtt, Justin Bieberhez hasonlóan, ő is visszaszámlást tartott, mellyel még izgatottabbá tette a rajongóit.

A Something Sweet eltér Madison eddigi dalaiban érezhető pörgősebb, bulisabb hangulattól. A kissé melankólikusabb, lassúbb szerzemény azt is prezentálja, hogy Madison már nem az a tinilány, akit a Melodies című klipjében megismerhettünk.

A szerzemény december 8-án jelent meg, megtekintésére hivatalosan a Spotify-on, vagy iTunes-on van lehetőség, de a legnagyobb videómegosztóra is feltöltötték már az audiót. Az amerikai énekesnő már hónapok óta ígérgette, hogy betör a popzene világába, így nem csoda, hogy ismét új dalt jelentetett meg. A fanoknak nem kell aggódniuk, 2016-ban is hallhatunk majd Beer felől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek