Starity

2015 legjobb visszatekintős fotói

2015. december 27. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kedvenc sztárjaink Instagramon ragadták meg idén is az alkalmat, hogy megmutassák, hogyan festettek, mielőtt híressé váltak volna. Rossz melír, kínos családi pózok és pattanásos arc – ugyanolyan emberek, mint mi!

hirdetés

Kim Kardashian-West

Kim és barátai beöltöztek Halloweenkor a Spice Girls tagjainak, cirka 15 évvel ezelőtt. Természetesen a Kardashian lány volt Posh.

Fotó: Kim Kardashian

Eva Mendes

A színésznő egyszerűen imádnivaló kislány volt. Cowboy cipő és fejkendő – igazi divatdiktátor volt már a kezdetektől!

Fotó: Eva Mendes

Reese Witherspoon

Reese-re nincs jobb szó kislányként, csak az, hogy gyönyörű gyermek volt. A színésznő igazi déli amerikai életet élt traktorral és földműveléssel!

Fotó: Resee Witherspoon

Justin Timberlake

A népszerű énekes egészes kiskorától muzikális beállítottságú volt, és bár ő volt a legkisebb a családból, ő nyomta a leglelkesebben a dalokat.

Fotó: Justin Timberlake

Beyoncé és Solange

Queen B testvére születésnapját ünnepelte ezzel a meghitt családi fotóval. A testvérpár teljesen normális életet élt, mielőtt befutottak volna őrületes tehetségükkel a zenei életbe.

Fotó: Beyoncé

Amanda Seyfried

A színésznőre szinte alig lehet ráismerni alsós tablóképén, amin bár ugyanolyan bájos, mint napjainkban.

Fotó: Amanda Seyfried

Rosie Huntington-Whiteley és Candice Swanepoel

Micsoda átalakulás! A két Victoria's Secret angyal is volt kínos tizenéves, amit bár ugyanolyan jó kedvvel és küllemmel képviseltek, mint most a kifutón.

Fotó: Instagram

Miranda Kerr

Miranda Kerr már babának is elbűvölően szép volt. Már itt egy modell veszett el benne, holott csak margarétával pózol a kezében a családi fotóalbumba.

Fotó: Miranda Kerr

Cara Delevingne

A modell azzal a leírással osztotta meg babás fotóját, hogy egész évben így szeretne öltözködni. Nem kis látványosság lenne, annyi biztos!

Fotó: Cara Delevingne

Taylor Swift

Az énekesné 26. születésnapján posztolt egy irtó aranyos képet magáról. Természetes szőke, göndör loknik, kishablányos pulcsi és egy jól elkapott pillanat – Taylor Swift így festett 3-4 évesen.

Fotó: Taylor Swift

Katy Perry

Katy Perry-ről sütött, hogy különleges, már gyerekként is. Egyszerűen imádjuk a kis gomba bubiját, és a széles mosolyát, amit a fotó kedvéért varázsolt az arcára.

Fotó: Katy Perry

Adam Lambert

„Imádom a 90-es éveket! ”– írta szarkasztikusan az énekes Instagram-profilján. Ki gondolná, hogy a mára dögös férfivé érett Lambert egykoron pattanásos, természetesen vörös hajú, szeplős, kínos tinédzser volt.

Fotó: Adam Lambert

Selena Gomez

Huncut tekintete mit sem változott – az Instagram 5. születésnapjára posztolta Gomez magáról a fotót, ahol ő is az 5. évét taposta egy téli fagyi társaságában. A '90-es évek legjobbja!

Fotó: Selena Gomez

Justin Bieber

Justin és gyerekkori barátja, Adam, ilyen lelkes és helyes kisfiúként várták a Jézuska érkezését karácsonykor. Ki tudna ellenállni ennek a kölyök kutya ábrázatnak?

Fotó: Justin Bieber

Harry Styles

Harry Styles, a fotó legszélés, a szög egyenes, formára vágott bubival is igazi szívtipró volt a lányok körében. A képet jó barátnője, Alice posztolta karácsony alkalmából, amit az énekes idén is szülővárosában töltött.

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek