Starity

Fernando Colunga visszatér a képernyőkre

2015. december 29. 11:11   |   Szerző: Shenayla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig néhány hete debütált a TV2-n a Paloma, hamarosan újabb telenovellának örülhetnek a műfaj rajongói. 2016. január 4-én érkezik José Alberto Castro legújabb produkciója a Szeretned kell!

hirdetés

Mexikóban a Veronica aranyát (Lo imperdonable) váltotta, hazánkban pedig a Fiorella megüresedett helyén lesz látható az új évben Szeretned kell! címmel. Castro legújabb telenovellájában a főbb szerepeket a 90-es évek nagy kedvence, Fernando Colunga, valamint a Szerelem ajándékba és a Megkövült szívek sztárja Jorge Salinas alakítja. Mellettük feltűnik a vadmacska Marlene Favela, Susana González, illetve a fiatalabb generáció képviseletében a Fiorellában megismert José Pablo Minor és A múlt árnyéka hőnője Michelle Renaud.

A történet két rivalizáló üzletemberről, Eladio Gómezről (Colunga) és Arturo Montenegroról (Salinas) szól. Korábban mindkét férfi szerelmes volt Juliába (Susana González), aki végül Eliado felesége lett. A két család viszályát tovább bonyolítja David (José Pablo Minor) és Regina (Michelle Renaud) szerelme. David Julia és Eliado fia, aki külföldről hazatérve azonnal beleszeret Arturo és felesége, Nina lányába. 

Michelle Renaud és José pablo Minor - Pasión y poder 2015

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek